22 Ocak 2019 Salı

Samsung Tool PRO Telefon Yönetim Aracı

Samsung Tool PRO ile cep telefonunuza siz hükmedeceksiniz Galaxy marka modeller gibi popüler Samsung cihazlarının kilidini açmak için kullanılabilecek bir cep telefonu aracıdır. Uygulama sadece basit bir kilidini açmakla kalmıyor, aynı zamanda cihaza resmi ürün yazılımı kesinlikle uyum sağlıyor ve cihazınızı onarabiliyor. Samsung Tool PRO ile IMEI'nin onarılması veya seri numarasının sabitlenmesi gibi başka seçenekleri de var. En güzel yanı ise Bir sim şifresini sıfırlayabilir, Bluetooth sorunlarını çözebilir ve hatta Samsung cep telefonlarından kilit kodlarını kaldırıp tekrar düzenleyebilirsiniz.

Bahsedilen hizmetlere ek olarak, Samsung Tool PRO, telefonunuzu emekli olmasına veya kastığı için satmanızın gerek kalmaması için iyi bir seçim olacaktır. Yazılım ayrıca, cihazın depolama ortamının daha iyi düzenlenmesi için dosya sistemini yeniden yapılandırabilirsiniz. Lütfen Samsung Tool PRO'yu kullanmak için, köklü bir cihaza, uygun bir USB kablo bağlantısına ihtiyacınız olacağını ve bununla ilgili görevleri yaparken biraz dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın. Hata yaptığınız taktirde telefonunuzu sıfırlama yaşanabilir bu yüzden dikkatli olunuz. Bu yazılım Samsung tarafından onaylanmamıştır. Samsung Tool PRO, telefon yazılımı güncelleyebilir ve telefon verilerini yedekleyebilirsiniz.

Samsung Tool PRO Uyumluluğu Ve Özellikleri

Samsung Tool PRO, Windows 32 bit ve 64 bit işletim sistemi  için uygundur. Platformu için cep telefonu araçlarından sınırsız olarak ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Samsung Tool PRO 34.2 tüm yazılım kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder