21 Ocak 2019 Pazartesi

Google Desktop İndir


Bilgisayar masaüstünüzde işinizi çok kolaylaştıracak ve zaman tasarrufu yaptırarak google uygulamalarına tek tık ile ulaşabileceksiniz. Google Desktop, masaüstü geliştirme yazılımı altında sunulan ve Google tarafından Windows için kullanıma sunulan ücretsiz bir uygulamadır. Google Desktop , bilgisayarınızdaki ve web’deki bilgilere kolayca erişmenizi sağlar. Bu e-posta, bilgisayar dosyaları, müzik, fotoğraf, sohbet ve görüntülediğiniz web sayfaları üzerinde tam metin arama sağlayan bir masaüstü arama uygulamasıdır.

Bilgisayarınızı aranabilir hale getirerek, Google Desktop bilgilerinizi kolayca ulaşabileceğiniz bir yere koyar ve dosyalarınızı, e-postalarınızı ve yer işaretlerinizi elle düzenlemek zorunda kalmanıza engel olur. Bilgisayarınızda arama yapmayı Google ile web'de arama yapmak kadar kolay hale getirir.

Google Desktop, yalnızca bilgisayarınızı aramanıza yardımcı olmaz; Ayrıca, size yeni e-postalarınızı, hava durumu ve stok bilgilerinizi, kişiselleştirilmiş haberleri ve RSS / Atom yayınlarını ve daha fazlasını gösteren yeni bir masaüstü özelliği olan Web'den yeni bilgiler almanıza yardımcı olur.

Lisans:Ücretsiz Freeware
Boyut;1.92 MB
Yayımcı:Google
İŞLETİM SİSTEMİ:Windows 10/8/7 / Vista / XP


1 yorum:

  1. PRAGMATIC ARENA - Raw Titanium | The Tithi
    PRAGMATIC ARENA. titanium color Numeramart. titanium oxide formula GBA. titanium jewelry Pramayo. Yggdrasil. Prapay. titanium wood stoves Ganpati. Pramayo. titanium for sale Prapay.

    YanıtlaSil