10 Ekim 2017 Salı

Kodu Game Lab (Oyun Yaratın)


 İşte sizlere mükemmel fırsat Kodu Game Lab sayesinde az seviye bilginiz olsa dahi oyun yapabileceksiniz. Kodu game lab, microsoft üretimi oyun kod yazmanıza yardımcı bir araçtır. Sizlere indirme linki vermeden önce dikkat edilmesi gereken bazı kurallar vardır.

Kodu, oyun yaratmak için özel olarak yapılmış yeni bir görsel programlama dili. Çocuklar için erişilebilir ve herkes için eğlenceli olacak şekilde tasarlanmıştır. Dilin görsel yapısı, yalnızca giriş için bir Xbox oyun denetleyicisi kullanarak hızlı tasarım yinelenmesine izin verir (fare / klavye girişi de desteklenir). Her iki dosyayı da indirmenize gerek yoktur. Normal kullanıcılar, KoduSetup.EXE dosyasını indirip kurmalıdır. KoduSetup.MSI dosyası, SCCM aracılığıyla Kod yükleyen sistem yöneticileri. Uygulamanın tek eksiği Türkçe dil desteklememesidir.

Sistem Gereksimleri Nelerdir ?

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP DirectX 9.0c ve Shader Model 2.0 veya daha üstünü destekleyen bir ekran kartı gereklidir. .NET Framework 4.0 veya üstü gereklidir. XNA Framework 4.0 Yeniden Dağıtılabilir belge gerekmektedir. Orta bir PC ile çok rahat uygulamayı kurabiliriz.
Kodu Game Lab İndirmek İçin Tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder