21 Ocak 2019 Pazartesi

Sunset Screen Ekran Parlaklığınızı Düzenleyerek Yansımaları Önleyin


Bilgisayar başında uzun süre kaldığımızda Ekran parlaklığı, günün ve gecenin farklı saatlerinde rahatsız edici olabilir. Sunset Screen ekran ayarlarınızı zamana göre otomatik olarak değiştirebilir.
Sunset Screen, günün hangi saatine bağlı olarak masaüstü ekranınızın tonunu ve parlaklığını değiştiren kullanışlı bir uygulamadır. Sunset Screen'in arayüzü çok kolay kullanıma sahiptir ve ekranın rengini ve parlaklığını hem gündüz hem de gece boyunca kişiselleştirmek için çeşitli olanaklar sunar.

Gündüz ve gece renkleri için her dönem özelleştirilebilen iki sekme bulunur. Renkler ve tonlar özel olarak ayarlanabilir veya ufuk gün ışığı, güneş ışığı, kapalı, derin mavi gökyüzü vb. Gibi farklı ön ayarlardan seçilebilir. Bu sayede gözleriniz daha az etkilenir. Gece vakti ön ayarları, ay ışığı, akkor lamba, ufuk, mum ışığı vb. Ayarları içerir. Sunset Screen gerçekten harika bir programdır ve onu kullanmak için ileri bir bilgi gerekmez. Sistem tepsisinde sessizce çalışabilir ve ekran sıcaklığını ve rengini artırmak veya azaltmak için zamanlamaları kullanabilir. Sunset Screen birçok durumda faydalı olabilir ve uzun süreli bilgisayar kullanımınında oluşan olumsuz nedenlere gerçekten çok faydalı olacaktır.
Boyut; 1.39 MB



0 yorum:

Yorum Gönder