21 Ocak 2019 Pazartesi

Google Talk Sesli ve Görüntülü Konuşma


Google Talk, iletişim, anında mesajlaşma ve sesli iletişim sağlayan Google tarafından üretilmiş bir ses ve görüntü iletişimi sağlayan bilgisayar aracıdır. Hem PC'den PC'ye Skype gibi Skype'ı hem de Facebook Chat veya Windows Live Messenger'a benzer anlık mesajları destekler. Google’ın hizmetlerinin ayırt edici özellikleri, Google Talk’ta da mevcut olup, seçeneklerin her birinde ve temiz ve işlevsel görünümünde belirgindir. Bu program esnek ve kullanımı kolaydır, adil seçeneklerle ve sade, kasmayan ara yüzü ile çok daha verimlidir.

Nerede olduğunuzun bir önemi yoktur ve Google Voice / Google Talk’ta ne tür bir hesaba sahip olduğunuza bağlı olarak, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da olsanız sizlere ücretsiz şehirler arası görüşmeler yapma imkanı tanıyor. Google Talk, VoIP aramaları yapabilir, metin sohbeti yapabilir, sabit hatları ve cep telefonlarını arayabilir, gruplar ile sohbet edebilir ve toplu video görüşmeleri yapabilirsiniz.

Goole Talk Uyumluluk Ve Özellikleri

Lisans:Ücretsiz 
Boyut; 1.53 MB
Yayımcı:Google 
İŞLETİM SİSTEMİ:Windows 10/8/7 / Vista / XP

Google Talk neredeyse tüm işletim sistemlerinde çalışır. Windows (32 bit ve 64 bit) işletim sistemi / platformu için anında mesajlaşma yazılımından kısıtlama olmaksızın ücretsiz olarak lisanslanmıştır. Google Talk 1.0.0.105 Beta, tüm yazılım kullanıcıları tarafından ücretsiz indirilebilir.


0 yorum:

Yorum Gönder