22 Ocak 2019 Salı

Avast Antivirüs Programı Yeni Güncellemeler Geldi

Avast ücretsiz Antivirüs programı sizleri virüslerden korumak için ciddi uğraşlar veren kaliteli antivirüs programıdır. Avast, internette gezinmek ve e-posta göndermek isteyenler için mükemmel bir virüsten koruma çözümüdür. Üstelik Internet Explorer 9 içinde optimize edilmiş bu sorunda ortadan kaldırılmıştır. Ekip, normalde virüsten koruma yazılımında görülmeyen yeni gelişmiş özellikler ekledi ve ücretsiz bir çözüm ve profesyonel ücretli çözümler sunmaya başladı. Üstelik ücretsiz versiyonu da ücretli versiyonu kadar iyi çalışmaktadır.

Avast, doğrudan komut satırı isteminden tarama özelliği bilgisayarınızı daha güvenli bir hale getirmekte, hem Antivirüs hem de casus yazılım önleme yazılımı içeren sistemi en zor tespit edilen virüsleri bile temizleme olanağı sağlıyor, bir Önyükleme zamanı tarayıcısı içerir ve ayrıca dosyaları gerçek zamanlı olarak tarayabilir. Diğer bir standart özellik, programın otomatik olarak zararlı ve şüpheli dosyaları otomatik olarak göndereceği otomatik sanal alandır. Siz programı açmasanız ve tarama yapmasanız dahi avast her daim arka planda bilgisayarınızı korumaya devam edecektir. Bu en yeni sürüm yepyeni bir arayüze sahip ve AV-Comparatives.org tarafından 5.0 olarak test edildi, test edilen diğer 20 antivirüs programından daha hızlı olduğu açıklandı.

Avast Antivirüs Programı Uyumluluk Ve Özellikleri

Casus yazılım programında tek eksik bulduğum yönü düşük bilgisayarda kasıyor olmasıdır. Avast Antivirus 6, Windows (32 bit ve 64 bit) işletim sistemi için uygundur. Ancak dediğim gibi atom işlemci ve bunun gibi düşük işlemcilerde bilgisayarınızda kasma yaşanabilir. Ancak herhangi bir kısıtlama olmadan antivirüs yazılımı için ücretsiz olarak lisanslanmıştır. Avast Antivirus 6 19.1.2360, tüm yazılım kullanıcılarına aşağıdaki linkten ücretsiz indirilebilir.


0 yorum:

Yorum Gönder