22 Ocak 2019 Salı

PubG Mobile PC İndir



PubG Mobile PC oyunu bir masaüstü bilgisayarda PUBG Mobile ile PlayerUnknown's Battlegrounds oyununu ücretsiz oynayabilen resmi Windows emülatörüdür. Genellikle PUBG olarak kısaltılmış olan PlayerUnknown's Battlegrounds, son zamanların en popüler oyunlarından biri. Fortnite’a karşı savaş açmayı amaçlayan bir savaş oyunudur. Veya Fortnite, PUBG'ye karşı savaşmayı planlıyor çünkü Çin şirketi Tencent tarafından geliştirilen bu oyun, Epic Games tarafından yayınlanan baştan sona unvanından önce piyasaya sürüldü.

Ana rakiplerinden farklı olarak, PUBG bize oyuncular arasında ittifaklar kurma gibi ortak unsurlar olmasına rağmen, insanlar arasında sadece herhangi bir türde canavar veya zombi olmayan çok daha gerçekçi bir ortam ve çok fazla aksiyon sunuyor. PUBG, Steam'den indirebileceğimiz, PC için resmi versiyonuna sahip. Bununla birlikte, geliştiricileri, Tencent Gaming Buddy adlı kendi platformları aracılığıyla bize, oyunun temelde PUBG Mobile mobil sürümünün PC uyarlaması olan bir versiyonunu sunuyor . Ancak, zaten belirli bir başlık varsa akıllı telefon versiyonunu kim oynamak ister? Kolay: kim ücretsiz oynamak isterse.

Hem Android hem de iPhone sürümleri tamamen ücretsizdir, bu nedenle Tencent kendi emülatörü aracılığıyla sunmaya karar vermiştir . Bu nedenle, en azından, PUBG'nin APK'sını indirmeye ve çalıştırmaya karar verenin, bunu kendi sanal makinesiyle yapmasını ve BlueStacks, Andy veya benzeri bir yazılım gibi üçüncü taraf geliştirmelerden yapmamasını sağlar. Pubg mobil oyunu için aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

LOL Oyun sorunu



0 yorum:

Yorum Gönder